trader trainer blog v6

TRADER TRAINER

Call of Duty és a fiatal traderek

Van valami, amire a Call of Duty megtanítja a fiatalokat, és aminek nagy hasznát veszik a tőzsdei kereskedés során. Ez a valami a kudarctűrés.

Szegény Z generáció

A Z generációt szokás ütni-vágni, becsmérelni, elítélni, lesajnálni. Nem minden alap nélkül, ugyanis az internet generációja nehezen illeszkedik a világháló előtti generációk által felállított követelményrendszerekbe.

Az internet az élmény körül forog, és e generáció élményfüggő. A közösségi média, a VOD szolgáltatók, a Steam és a többi digitális birodalom kiszolgálja a Z generáció élmény iránti éhségét, aminek nyomát sem leli a munkaerőpiacon.

A gyors, instant élmények non plus ultrája a videojáték. E piacon a Call of Duty az egyik legsikeresebb termék, amely milliárd dollárokat hoz a mögötte álló cégeknek, olyan tevékenységre kárhoztatva fiatalok millióit, melyből semmi olyat nem profitálnak, amit felhasználhatnának az élet más területén.

Vagy mégis?

tradertrainer blog kep v7 codi

Tradelés – a bukás balladája

Valós tapasztalat, hogy a Z generáció azon tagjai, akik rendszeresen játszanak Call of Duty-szerű játékokkal, ahol nagyon gyorsan meg lehet halni, a tőzsdei kereskedésben előnybe kerülnek, mert érzelmileg jól tudják kezelni a bukásokat.

A kezdő trader gyorsan bukik, és ahogyan egyik bukás jön a másik után, úgy megy el a kedve az egésztől. A tipikus trader jóval azelőtt feladja, hogy beletanult volna. Elsősorban nem az anyagi veszteség miatt, hanem az újabb és újabb bukástól való félelem miatt.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel!

További érdekes tartalmakat küldünk és különleges ajánlatokat. Nem küldünk spameket senkinek!

További Cikkeink

Ajánlott Bejegyzések

  • 533 szó2,7 perc olvasás

    Tréningen gyakran felmerülő kérdés, hogy hány deviza párt lehet hatékonyan figyelni. A válasz: attól függ, hogy milyen a személyiséged és , hogy milyenek a kereskedési körülményeid.

  • 543 szó2,7 perc olvasás

    Ma a növekedés és a terjeszkedés a legtöbb ember számára elérhetetlenné vált, vagy rövidesen azzá válik. Őket arra biztatni, hogy álmodjanak merészet és lelkesen dolgozzanak a nagy sikerért, irritáló, és felelőtlen.

  • 495 szó2,5 perc olvasás

    Automatizált vád, azonnali, automatizált büntetés, automatizált fellebbezés, és automatizált döntés. A teljes folyamat úgy zajlik le, hogy nincsenek kérdések, szembesítés, bizonyítás, eljárás, tárgyalás, és nincs mód élő emberrel kommunikálni