A tőzsdéket manipulálják, ezt szinte mindenki tudja…

… de arról, hogy kik és miként, már megoszlanak a vélemények. Vajon amit jelenleg tudsz, az a teljes kép vagy csak egy szeletkéje ennek a szerteágazó történetnek?

tradertrainer konyv banner v1
tradertrainer konyv banner v1

A tőzsdéket manipulálják, ezt szinte mindenki tudja…

… de arról, hogy kik és miként, már megoszlanak a vélemények. Vajon amit jelenleg tudsz, az a teljes kép vagy csak egy szeletkéje ennek a szerteágazó történetnek?

A KÖNYV: “SZEMBEN AZ AI-VAL”

trader trainer konyv bemutato galeria v1

A tőzsde egy szervezett gépezet

A nullszaldós “játék”, ahol a pénz az ügyesebbhez, felkészültebbhez vándorol.

Ez a gépezet végtelen lehetőségeket kínál a szereplőknek, de a többséget még is bedarálja. Hogy lehet ez?

Itt csak az tud hosszú távon fennmaradni, sikereket elérni és jól megélni, aki megfelelően fel van készülve.

De mire kell felkészülni? Mit jelent pontosan a megfelelő felkészülés és honnan tudod, ha fel vagy készülve?

Ezeket, és sok mást boncolgatok a könyvemben.

Érdekel a könyv!

De akkor milyen esélyeid vannak?

Jogosan merülhet fel benned a kérdés, ha a tőzsde egy szervezett, intelligens gépezet, akkor milyen esélyeid vannak nyerni?

A válasz, elég sok. De csak akkor, ha nem hagyod, hogy madzagon rángasson.

Ha képes vagy mentálisan és érzelmileg is ellenállni a kihívásoknak és tudod, hogy pontosan milyen nehézségek várnak rád, akkor az algoritmus nem tud az orrodnál fogva vezetni és rossz döntésekre sarkallni.

Ha szeretnél talpon maradni a tőzsdei mátrixban, ha tudni szeretnéd, hogy mozgatja a játékmester a szálakat, ez a könyv Neked szól.

trader trainer konyv bemutato galeria v2
Érdekel a könyv!

Fordítva ülünk a lovon

Az egyik nagy hiba, amit én, és sokan mások elkövettünk, amikor elkezdtünk trade-elni, hogy fordítva ültünk fel a lóra.

Először megtanultunk néhány technikát, elkezdtünk kereskedni és miután néhányszor teljesen ledaráltuk a számlánkat, csak utána kezdtünk el saját magunk fejlesztésével foglalkozni.

A tőzsde kemény hely és csak akkor tudsz érvényesülni, ha önmagadat is fejleszted. Mentálisan, érzelmileg és intellektuálisan egyaránt.

tradertrainer konyv onfejlesztes v1

A kulcs = mentális felkészültség

Nagyon sok nehézség és kihívás vár rád nap mint nap a trade-elés során, amikkel ha nem vagy tisztában, akkor csak a szerencsében bízhatsz, hogy nem fogod elveszteni az összes pénzed.

A könyvemben pontosan bemutatom, hogy mire kell felkészülnöd, hogyan készülhetsz fel és hogyan építhetsz ki egy olyan tudást, amivel a saját oldaladra állíthatod a mesterséges intelligenciát.

Vesd bele magad a könyvbe és legyél azon kevesek egyike, akik nyernek a tőzsdén.

Belevágok, kérem a könyvet

MÁSOK MONDTÁK RÓLAM

Ebben a könyvben Kata nagyszerűen összefoglalja, illetve részletezi azokat a dolgokat, ami a legtöbb hasonló jellegű könyvből kimarad, pedig a legnagyobb hiba elsiklani felettük. A “Szemben az AI-val” tartalmából kiindulva, főleg olyan szemelyeknek ajanlanám a könyvet olvasásra, akik rendelkeznek már tapasztalattal a piac működéséről, illetve megélték már a tőzsde kereskedéséből fakadó érzelmi hullamvasutat. A könyv olvasása soran érezhető, hogy Kata a saját tapasztalatain keresztül osztja meg az olvasóval a könyv tartalmát, ebből fakadóan a könyv nyelvezete könnyen érthető, illetve azt az érzést nyújtja, mintha Kata minket olvasokat is belevonna a törtenet meselésbe, ezáltal a saját élmenyeinket és/vagy emlékeinket élnénk újra egy-egy résznel, így érzelmileg emlékezetesebbé téve az olvasást. Számomra ezzel a könyvvel egy új dobogos jelent meg a toplistamon és biztos vagyok benne, hogy újra és újra előfogom venni, hogy újra elolvassam.

Gábor

Egy nagyon őszinte és fantasztikus leírás egy tradére tollából, Kata sajátos humorával fűszerezve. Nem csak tradéteknek szól de leginkább ők fogják érteni, hogy milyen stádiumokon megy keresztül az ember mikor ezt a pályát választja hivatásul. És megmutatja az utat azoknak is akik gyorsan akarnak meggazdagodni a tőzsdéből…..Spoiler, akik gyorsan akarnak meggazdagodni nekik csak pár oldalt kell elolvasni.

Fantasztikus élmény volt olvasni! Köszönöm!

Ficzere Attila (trader)
trader trainer kata konyv landing v1

Arc a könyv mögött

Ha csak egy kicsit is beleástad magad a tőzsdei kurzusok, tananyagok vagy könyvek világába, akkor biztosan tapasztaltad, hogy rengeteg kókler van. Sokan úgy tanítják a tőzsdézést, hogy nincs valós eredmény mögöttük, vagy konkrétan meghamisítják az eredményeket, hogy vonzóbbak legyenek.

Úgy nehéz hosszú távon sikeresnek lenni, hogy ha rossz falnak van támasztva a létra, amin mászol.

Ezt én is megtapasztaltam. Sokszor buktam el az összes pénzem, mielőtt önfejlesztéssel kezdtem foglalkozni és sajnos több olyan “tanítótól” vettem kurzust, akitől nem kellett volna. Egy dologról biztosíthatlak. A könyvben csak olyat olvashatsz, amit nap mint nap használok a kereskedés során. Ezek valódi tapasztalatok és nem 1-2 könyv elolvasása után összerakott hipotézisek.

Megrendelem a könyvet

Gyakran Ismételt Kérdések

Tradereknek. Ez a könyv főként azoknak szól akik aktívan foglalkoznak kereskedéssel a tőzsdén. Ha kezdő vagy, esetleg most ismerkedsz ezzel a világgal, akkor is rengeteg hasznos gondolat lesz a könyvben, de a legtöbbet akkor profitálsz majd, amikor csinálod is.

Röviden tömören, tapasztalat. Ebbe a könyvbe bele foglaltam a sok éves tudásomat és tapasztalatomat, amit azon az úton sajátítottam el, amin most te is jársz. Szeretném, ha minél többeknek sikerülne valódi megélhetést teremtenie a tőzsdéből. Ehhez nagy segítség lesz ez a könyv.

A könyv fizikai, papírborítású könyv, nem e-könyv. A papírt sokszor kényelmesebb olvasni és jobban jegyzetelhető. Ezért esett erre a választás.

Szállítási információk

Fizetési információk

Meg szeretném rendelni a könyvet!

Vagy keress direkt módon az alábbi e-mail címen: kate@tradertrainer.hu (24 órán belül válaszolok neked), vagy hívj fel telefonon: +36302575992