A pénz a döntéseink fokmérője: segítek kihozni belőled az eredményes tradert

Könnyű belekeveredni a tőzsdei bullshit útvesztőbe, mert nemcsak a tőzsdei kereskedés alapjait kell elsajátítanod. Azt is tudnod kell, hogy milyen retail kereskedelmi stratégiákat érdemes elkerülni. Nem lehet eredményes trader, ha nem tudod hogyan befolyásolja az AI, azaz a mesterséges intelligencia a tőzsdét. Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen című könyvem éppen ezért az a hiánypótló, saját kutatást is tartalmazó alkotás, amivel több millió forint értékű képzést spórolok meg neked.

Tedd fel magadnak a kérdést: készen állsz arra, hogy több pénzt keress a tőzsdén?

A pénz a döntéseink fokmérője: segítek kihozni belőled az eredményes tradert.

Könnyű belekeveredni a tőzsdei bullshit útvesztőbe, mert nemcsak a tőzsdei kereskedés alapjait kell elsajátítanod. Azt is tudnod kell, hogy milyen retail kereskedelmi stratégiákat érdemes elkerülni. Nem lehet eredményes trader, ha nem tudod hogyan befolyásolja az AI, azaz a mesterséges intelligencia a tőzsdét. Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen című könyvem éppen ezért az a hiánypótló, saját kutatást is tartalmazó alkotás, amivel több millió forint értékű képzést spórolok meg neked.

Tedd fel magadnak a kérdést: készen állsz arra, hogy több pénzt keress a tőzsdén?

A Kilimandzsárót kell megmásznod, ha eredményes trader akarsz lenni: a kereskedők 85%-a veszít a tőzsdén

szemben az ai val 4

Amikor úgy döntöttél, hogy a tőzsdei kereskedés lesz a játszótered, valószínűleg benned is a Wall Street menő, öltönyös és kosztümös fiataljai lebegtek a szemed előtt. Az izgalmas, pörgős és kemény munka, meg persze a hatalmas pénzek, amik befolynak a kasszádba.

Biztosan te is arra gondoltál – és nem is tévedtél nagyot –, hogy a trader lét egy külön életforma. Rengeteg a gyorsan változó kihívás és ahogy a Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen könyvemben olvashatod, sokszor maga a rendszer is a kereskedők ellen dolgozik.

Azonban már rögtön a pályád elején vagy akár néhány évnyi kereskedés után joggal érzed magadra hagyva magad, ha folyamatosan a tőzsdei kereskedés váratlan, olykor egészen kiszámíthatatlannak tűnő buktatóival szembesülsz. Sajnos ebben semmi meglepő nincsen: a kereskedők 85%-a veszít a tőzsdén.

Igaz, ezt nem reklámozzák a szakmai promóciók során.

Miért magas a kudarc ráta a tőzsdei kereskedők körében?

Saját tapasztalataim alapján – amelyek között voltak kudarcok és sikerek is szép számmal – azt mondom, hogy van néhány ok, ami döntő tényező lehet az átlagos kereskedő és az átlag feletti trader között. A kérdés az, hogyan veszed ezeket az akadályokat. A Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen című könyvben hatékony segítséget kapsz ehhez a küldetéshez.

Nincs hivatalos trader képzés, pláne nem az állami iskolarendszerben. Emiatt nincs semmiféle szabályozás, egységes keretrendszer, ami meghatározná a traderek képzésének egységes minimumát. Ez persze teret enged a kókler, szakmailag hozzá nem értő oktatóknak is, akik még hírből sem ismerik a kereskedés alapjait és a trader típusokkal és életpálya lehetőségekkel sincsenek tisztában.

Akár egy ház árát is elköltheted a bullshit frázisokat puffogtató tanfolyamokon és gyorstalpalókon, eredmények nélkül. Szabályozás hiányában ugyanis ez egy szélsőségesen szabályozatlan terület és semmire nincs garancia.

Nem ismerik fel időben, hogy a legtöbb retail kereskedési stratégia eredménytelen. Emiatt későn váltanak, csak a veszteség és a kudarc termelődik tovább. Nem tanítják meg a kereskedőket arra, hogyan gondolkodjanak, hogyan alkalmazkodjanak gyorsan a változó körülményekhez és hogyan alkossanak eredményesebb stratégiákat rugalmasan.

Mesterséges intelligencia a tőzsdén: a Szemben az AI-val című könyvemben saját kutatást publikálok arról, hogy a mesterséges intelligencia valóban jelen van a tőzsdén és az esetek többségében nem könnyíti meg a traderek életét.

Senki nem készít fel arra, hogy milyen mentális és érzelmi kihívásokkal jár a trader életforma. Még a legmenőbbnek mondott tanfolyamokon sem. Pedig a figyelem, a fegyelem, a fókuszáltság, a hatékony érzelemkezelés, a rugalmasság és az objektivitás nem elhanyagolható tulajdonságok – főleg akkor, ha elkerülnénk az önszabotázs hibáját.

A sikeres kereskedő nemcsak a világpiaci trendek változásához tud gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni, de az olyan sztereotípiáktól is függetleníteni tudja magát, mint a „tőzsde szegény embereket termel”, „manipulálja a gazdaságot”, „csalásra épül”. Ezekkel a terhekkel mentálisan és érzelmileg is meg kell tudni birkózni.

Szemben az AI-val: erről fogsz tanulni ebben a hiánypótló trader kézikönyvben

A Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen olyan kérdésekre is választ fog adni, ami most talán még meg sem fogalmazódott benned. Ebben a hiánypótló alapműben megismerkedsz a tőzsdei kereskedés anomáliával, ellentmondásaival és a sokat hangoztató bullshitekkel.

Ezen felül egy alapvető áttekintést kapsz a tőzsdéről, a tőzsde kialakulásáról és működéséről, ezt követően pedig te, azaz a trader kerül középpontba. Bemutatom a kereskedők motivációit, a különböző trader típusok ismertetőjegyeit, a trader életmód velejáróit és a lehetséges karrierutakat, a hatékony és eredménytelen tőzsdei stratégiákat.

Ez azonban még nem minden, ezután jön a nagy dobás: saját kutatást publikálok az AI tőzsdei jelenlétéről. Egy fejezethosszúságú tanulmányban leplezem le, hogy a mesterséges intelligencia igenis jelen van a tőzsdén és erősen befolyásolja a működését is. Hogy ez miért kuriózum? Mert a tőzsde és az AI összefüggéseiről sehol máshol nem olvashatsz.

A mentális felkészülés sem marad ki a sorból: kiderül, hogy mi az összefüggés az eredményes tőzsdei kereskedés és a mentális felkészülés között. Ejtek néhány szót az önszabotázs gyakori jelenségéről és ahhoz is kapsz tőlem némi muníciót, hogyan erősítsd magad mentálisan kikezdhetetlen traderré. Alapok, stratégiák, gyakorlatok és várható eredmények egyaránt szerepelnek az étlapon.

tradertrainer businessman v2

Bebizonyítom, hogy a tudás, a tapasztalat és az önismeret hármasa is kell a tőzsdei „szerencsejátékhoz”.

Ebben a nem túl hosszúra nyúlt fejezetben bemutatkozom neked. Magam is trader vagyok. A saját pénzemet kockáztatom. Buktam eleget, tanultam csalóktól, szélhámosoktól, míg megtaláltam a valódi stratégiát. Ahogy a könyvben is írom: „nem kívülállóként, a személyes kockázatoktól távol osztogatom a magam által soha ki nem próbált tanácsaimat. Trader voltam, trader vagyok.”

Ebben a fejezetben a tőzsdei anomáliákat és ellentmondásokat veszem sorra, hogy neked már ne kelljen elkövetned őket. Hiszen:

„A tőzsde olyan, mint egy nagy kaszinó, ahol mindenki italozik. Ha te megállod, hogy ne igyál, minden rendben lesz.” – Warren Buffett

Ebben a szekcióban ismerkedhetsz meg a tőzsdei alapokkal, a kialakulásával és működésével. Mert: „A pénz nem más, mint a döntéseink fokmérője.” – Ozark

Ebben a fejezetben te, azaz a trader kerül nagyító alá. A tőzsdei kereskedés motivációi, a különböző trader típusok és az, hogyan válhatsz átlagosból átlag feletti kereskedővé. „Ha nincs új információ egy adott részvényről vagy kötvényről, akkor akár dobókockával is megpróbálhatjuk kitalálni, hogy miképpen fog változni az ára.” – Christakis Georgiou

Miért működnek vagy nem működik a retail stratégiák? Mi a különbség a fundamentális és a technikai stratégiák között? Érték- és osztalékalapú stratégiák, túlárazás és hype. Formabontó megközelítés a tőzsdei kereskedés stratégiáihoz. „Hiszen amit már mindenki tud, az a tőzsdén többé nem számít bölcsességnek.” – André Kostolany

Az AI – artifical intelligence – egy önfejlesztő problémakezelő szoftver, ami ma már a tőzsdére is betette a lábát. Olyan összefüggések feltárására képes, ami az esetek többségében győzelmi pozícióba segíti. Az AI a tőzsde Nagy Játékmestere – maga a tőzsde. Hogyan lehetsz mégis sikeres trader az ellenszélben? Ebből a fejezetből megtudod. „Kétféle ember létezik a világon, barátom: vannak, akiknek meg van töltve a fegyverük, és vannak, akik ásnak. Te ásol.” – A jó, a rossz és a csúf

Ebben a fejezetben ismerkedsz meg a tőzsdei kereskedés mentális odalával. A gyenge pontokkal, az önszabotázzsal, az alapokkal és az eredményes mentális stratégiákkal, valamint gyakorlatokkal, önismereti és önfejlesztő ajánlásokkal. Teljeskörű mentális arzenállal fegyverezlek fel, amire a tőzsdei bozótharcban szükséged van. „Néha a remény a legnagyobb akadálya a tettnek.” – Amer

Az utolsó fejezetben összegezzük mindazokat a tudnivalókat, ami miatt nem a szopóág, hanem a napos oldal fog eszedbe jutni, ha a tőzsdei kereskedésre gondolsz. A könyv esszenciája a „Valakik vigyáznak rád, a többiek vadásznak rád.” (X-men) szellemében.

Ez az a fejezet, ahol segítek elindulni az önismeret és a sikeres traderré válás útján. Feltesszük azokat a kényelmetlen kérdéseket, amikre korábban gondolni sem akartál vagy nem voltál elég tökös ahhoz, hogy megkeresd rájuk a válaszokat. De nem engedem el a kezed: olyan hiteles és szakmailag kiemelkedő forrásokat is ajánlok, ahol bátran, a lukra futás kockázata nélkül képezheted magad tovább.

Nem állítom azt, hogy elolvasod a Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozójával szemben című könyvemet és egyből feketeöves kereskedő leszel. Nem. Ez a könyv a tőzsdei kereskedés buktatóira készít fel őszintén és elfogulatlanul.

Nem kenyerem a mellébeszélés, ezért a tőzsdei algoritmusok és a mesterséges intelligencia hatásairól sem vagyok rest beszélni. Annak ellenére, hogy nagyon sokan fognak a pokolba kívánni ezért. Ez azonban nem rettent el attól, hogy átnyújtsam neked azt a tudást, amit akár a tőzsdei kereskedés Szent Gráljának is nevezhetnénk.

Neked szól a Szemben az AI-val, ha…

 • … ha pályamódosítást tervezel és belevágnál a tőzsdei kereskedés világába,
 • … ha a trader pályád elején jársz, de szeretnéd a lehető legkevesebb hibát elkövetni,
 • … ha már kereskedsz egy ideje, de folyamatosan kudarcok érnek,
 • … ha tarderként dolgozol, de egyre nehezebben kezeled a stresszt,
 • … ha átlagosból veszett jó traderré képeznéd magad,
 • … ha laikus kívülálló vagy, de érdekel a tőzsde világa.

A Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen szókimondó, lehengerlő és karakán módon tálalja azokat a kulcsfontosságú információkat, amelyek segítik elérni a tőzsdei kereskedésed célját. Legyen az akár a folyamatos pörgés és az adrenalin, vagy az anyagi jólét megteremtése. De a kettő együtt is működhet. Ha nem hiszed, olvasd el a könyvem. Nem fogsz unatkozni, ezt megígérhetem.

Nem a levegőbe beszélek: nemcsak mondom és oktatom, kereskedek is

tradertrainer businessman v3 1
 • Ismétlés a tudás anyja: nem üres frázisokat pufogtatok.
 • Több mint 12 éve dolgozom traderként és oktatóként.
 • Megjártam a mennyet és a poklot is.
 • Nem mások pénzét teszem kockára, hanem a sajátomat.
 • Gyűjtöttem jó barátokat és ellenségeket.
 • Olyan tudást kínálok, amit önállóan legalább 10 évnyi tapasztalattal, rengeteg felesleges pénzkidobással tudnál megszerezni.
 • Nem a múltba révedek, előre tekintek: soha, sehol máshol nem olvashatsz ennyire átfogóan a tőzsde és az AI kapcsolatáról. És arról, hogyan fordíthatod a saját előnyödre.
 • Csoportos, illetve mentor és coaching programommal, a tőzsde-pszichológia oldalát erősítve, X éve segítem a tradereket abban, hogy eredményesebbek legyenek, több pénzt keressenek.

Ha nekem nem hiszel, hallgass meg másokat

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

bben a könyvben Kata nagyszerűen összefoglalja és részletezi azokat a dolgokat, amelyeket a legtöbb ilyen jellegű könyv kihagy, és nagy hiba lenne figyelmen kívül hagyni őket. A „Szemben az AI-val” tartalma alapján azoknak ajánlanám ezt a könyvet, akiknek van tapasztalatuk a piacról és a tőzsdei kereskedéssel járó érzelmi hullámvasútról. A könyv olvasása közben érezhető, hogy Kata saját élményein keresztül osztja meg a könyv tartalmát, így a könyv nyelvezete könnyen érthetővé válik, és az az érzésünk, hogy Kata minket, olvasókat is bevont a megtört elbeszélésbe, így egy részével saját élményeinket és/vagy emlékeinket is átéljük, így az olvasás érzelmileg emlékezetesebbé válik. Számomra ezzel a könyvvel egy új kötelező darab került fel a toplistámra, és biztos vagyok benne, hogy újra és újra előveszem majd, hogy újra elolvassam.

Gabor
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Ennek a könyvnek valódi értéke van, nem csak ára. Számtalan könyv létezik a tőzsdéről, de egyik sem foglalkozik a valódi, tényleg valódi miértekkel. De éppen ez a lényeg. Mi az? Miért? Hogyan? Ez a könyv a következő kérdésekre ad választ Kata személyes kutatásainak köszönhetően: A fentieken túl a kereskedő mentális hullámvasútjával is foglalkozik, ami minden kereskedő számára hasznos.

Jó szívvel ajánlom ezt a könyvet azoknak is, akik nem szeretnek olvasni, de érdekli őket a piac valódi működése.

PallagFx
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Nagyon őszinte és fantasztikus beszámoló egy kereskedőtől, Kata sajátos humorával. Nem csak kereskedőknek szól, mert mindenki megérti majd azokat a szakaszokat, amelyeken az ember végigmegy, amikor ezt a pályát választja. Utat mutat azoknak is, akik gyorsan akarnak meggazdagodni a tőzsdén…..Spoiler: akik gyorsan akarnak meggazdagodni, azoknak csak néhány oldalt kell elolvasniuk.

Fantasztikus élmény volt! Köszönjük!

DJ Smartie

Készen akarsz állni a tőzsdére, a sikerre?

Akkor itt az idő, hogy változtass!

Első lépésként olvasd el a Szemben az AI-val – Trader stratégiák a tőzsde csúcsragadozója ellen című könyvemet. Bullshit helyett válaszd a kőkemény valóságot és a betonbiztos alapokat.