Rólam

Balogh Kata vagyok, 2010-ben ismerkedtem meg a tőzsde világával. Ekkor tudatosult bennem, hogy a tőzsdei kereskedés is egy szakma, így ha valaki eredményesen szeretne kereskedni, ugyan úgy éveket kell a tanulásra szánnia, mint bármilyen más szakma esetén. Illetve rájöttem arra is, hogy van valami, ami még a technikai tudásnál is fontosabb: a mentális felkészültség.

A cél felszámolni a mentális felkészületlenséget

A gyakorlatban, saját korlátaimmal szembesülve fedeztem fel, hogy az eredménytelenség vagy az elakadás oka szinte mindig a mentális felkészületlenség, a hibás meggyőződések, a saját magunk felállította akadályok, a negatív önkép és az alacsony önértékelés. Ha ezeket nem tanuljuk meg felszámolni, lehetünk a legjobb pénzügyi szakemberek, akkor sem fogunk sikert elérni a tőzsdén.

Neuro-Lingvisztikus Programozás és Tranzakció Analízis

Időközben arra is rájöttem, hogy a valódi hivatásom az oktatás, ezért az utóbbi 4 évben a tőzsdei tanulás és éles kereskedés mellett trénerként és coachként képeztem magam. 
A Licensz NLP Master Practitioner képesítés megszerzése mellett tranzakció analízist is tanultam, amelyek többek közt a kiválóság struktúráját segítik feltérképezni és megvalósítani, illetve a stresszhelyzeteket hatékonyan kezelni.

Tőzsdei kereskedőknek és befektetőknek segítünk

Munkatársaimmal a célunk az, hogy tőzsdei kereskedőknek és befektetőknek segítsünk gyorsan túljutni a lelki problémákon, hogy valódi sikereket érhessenek el a tőzsdén, és megnyílhasson előttük út a vágyott életstílus felé. Mentális stratégiákat tanítunk meg nekik, illetve végigvezetjük őket azon a mentális útvonalon, amely lehetővé teszi, hogy kialakíthassák és sikeresen alkalmazhassák saját kereskedési stílusukat. A tréning mellett személyre szabott coachingot is tartunk azon érdeklődők számára, akik még rövidebb idő alatt szeretnék elsajátítani mindazt, amire a tőzsdézéshez emberi oldalról szükség van.

Amire a tőzsdeiskolákban nem tanítanak meg

Mindezt a hagyományos tőzsdeiskolákban nem tanítják meg; a mentális problémákról kevés szó esik – így a végzett hallgatók hiába értenek jól a pénzhez, mégsem érnek el valódi sikert a kereskedéssel. De ha eljönnek hozzánk, megértik, hogy ők maguk a siker kulcsa, így magukat kell „újratanulniuk”, és szükség szerint változtatniuk azon szokásaikon, amelyek akadályozzák őket a sikerben. Ha úgy érzed, ez neked is hasznodra válna, várunk képzéseinken!

“Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott Katával, az első után az összes beszélgetésünket nagyon vártam. Azon kívül, hogy rendkívül kreatívan vezetett rá a bennem rejlő lehetőségek felfedezésére, mintha sugallt is volna valamiféle erőt ahhoz, hogy a helyes irányba induljak tovább. Eleinte meglepő módon nem csak szakmai, hanem magánéleti kérdésköröket is feszegettünk, mint később beláttam azért, mert a kiemelkedő teljesítmény előfeltétele, hogy “otthon” minden rendben legyen. Kata szuper coach, tréningjei nem csak elméleti kereteket adnak, hanem gyakorlati segítséget is nyújtanak azoknak, akik különlegesen kiemelkedő teljesítményt és eredményeket szeretnének elérni.”
Benedek

Neked is tudok segíteni.

error: A tartalom védett!