„Trader’s Life – Trading Business”, személyre szabott tréning

Azoknak, akik a tőzsdei kereskedést nem csak hobbinak tekintik, hanem életük egy meghatározó részévé szeretnék tenni, akár főállású kereskedőként is.

A „Trader’s Life Trading Business” tréning célja, hogy megmutassa, hogyan lehet sikeresen integrálni a kereskedést a mindennapokba, és hogyan lehet a tőzsdei kereskedésből származó jövedelmet a személyes és pénzügyi célok elérésének eszközévé tenni.

Kinek ajánljuk ezt a tréninget?

  • Ha van működő stratégiád és szeretnél éles kereskedésre áttérni.

  • Ha még keresed a helyed a kereskedési stílusok között, és nem tudod eldönteni, hogy day vagy swing trader szeretnél-e lenni.

  • Ha szereted a kereskedést, de problémáid vannak az időbeosztással és azzal, hogyan illeszd be az életedbe.

  • Ha bizonytalan vagy melyik illik hozzád: az élő vagy prop számla kezelése. Vagy szeretnéd mindkettőt, de érdekel hogyan kezeld a kockázatot, hogy mindkét típusú számlával hatékonyan tudj kereskedni.

tradertrainer traders life banner v1 1

Mit nyújt neked a tréning?

A „Trader’s Life – Trading Business” tréning során egy rendszerszemléletű gondolkodásmódot fogunk kialakítani. Megmutatom neked, hogy a sikeres kereskedővé válás nem csak technikai ismereteket, hanem egy teljes életmódváltást is igényel.

Megismerheted, hogyan alakíts ki és tarts fenn megfelelő szokásokat valamint kereskedést támogató meggyőződési rendszert. Megosztom veled azokat a technikákat és módszereket, amelyek segítségével beillesztheted a kereskedést az életedbe.

tradertrainer traders life banner v2
tradertrainer traders life banner v3
  • Személyre szabott tanácsadás: Egy olyan közösség részeként, ahol mindenki hasonló célokkal rendelkezik, testre szabott útmutatást kapsz a személyes igényeidnek megfelelően.

  • Több mint alapok: Itt már nem magára a (technikai) stratégiára, hanem a kereskedés pszichológiájára, a kockázatkezelésre és az életmód tervezésére is.

  • Gyakorlatias útmutató: Lépésről lépésre végigkísérünk azon az úton, amely lehetővé teszi számodra, hogy kialakíthasd saját kereskedési stílusodat, szokásaidat és meggyőződés rendszeredet.

Csatlakozz a „Trader’s Life Trading Business” tréninghez, és változtasd meg a tőzsdei kereskedést egy olyan szenvedéllyé és életmóddá, amely elősegíti személyes és pénzügyi céljaid elérését.

A Tréning Tartalma

tradertrainer traders life banner v4 1

Személyre Szabott Bevezető Beszélgetés

15 Perc Egyéni Konzultáció: Jelentkezésed után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy egy 15 perces egyéni beszélgetés keretében megismerjem az igényeidet, céljaidat és jelenlegi helyzetedet. Ez a lépés kulcsfontosságú ahhoz, hogy a későbbiekben teljes mértékben személyre szabott feladatokkal tudjak hozzájárulni a fejlődésedhez.

tradertrainer traders life banner v4 1
tradertrainer traders life banner v5

Interaktív Tréning és Munkafüzet

Tréning és Munkafüzet: A program magában foglalja az interaktív tréninget, amely során nem csak “kis előadásokat” hallgatsz, hanem aktívan részt is veszel a tanulási folyamatban. A tréninghez egy speciálisan összeállított munkafüzetet is biztosítok, ami segít a tanultak gyakorlati alkalmazásában, és lehetővé teszi, hogy a saját tempódban dolgozhass.

Egyéni Coaching a Tréning után

1 órás Zoom Coaching: A tréning lezárása után egy egyéni coaching keretében lehetőséget nyújtok arra, hogy átbeszéljük a tréning során szerzett tapasztalataidat, megválaszolom a felmerült kérdéseidet.

tradertrainer traders life banner v6