Tréningek

A PROFESSZIONÁLIS KERESKEDÉSNEK PÉNZT KELL HOZNIA,
NEM PEDIG ADRENALIN FRÖCCSÖT.

TANULD MEG AKÁR 2 NAP ALATT,
HOGYAN LEHETSZ SIKERES A TŐZSDÉN!

A tőzsdén elért sikerekhez a technikai tudás nem elég – az mindössze 20 százalékban határozza meg, el tudsz-e érni annyi nyereséget ezzel a módszerrel, amennyit szeretnél. A többi rajtad múlik. A mentális felkészültségeden, a magabiztosságodon, a személyes kereskedési stratégiádon, a döntéseid helyességén.

Az eredményes mentális stratégia tanulható.

Így hiába vagy profi pénzügyi szakember, a tőzsdéhez ez nem elég. De szerencsére nem kell lemondanod a pénzkereset ezen formájáról, hiszen mindez tanulható.

Ha egyedül nem sikerült kiderítened, mi akadályoz abban, hogy valódi sikereket érj el, és mindeddig hiába próbáltad fejleszteni az önbizalmadat, vagy kezelni a stresszhelyzetek miatt kialakuló bénító feszültséget, érdemes igénybe venned egy szakember segítségét.

HATÉKONY TECHNIKÁKAT TANÍTUNK.

Training-einken a Neuro-Lingvisztikus Programozás és a tranzakcióelemzés módszerével dolgozunk. Hatékony technikákat tanítunk, amelyek segítségével kialakíthatod személyes stratégiádat, illetve legyőzheted mindazon akadályokat, amelyek gátolnak az előrejutásban.

A TANULTAKAT NEM CSAK A TŐZSDE VILÁGÁBAN TUDOD HASZNOSÍTANI.

A training-en tanultakat nemcsak a tőzsde világában tudod hasznosítani, hiszen magabiztosságra, pozitív önértékelésre, hatékony stresszkezelési technikákra, illetve a saját képességeid fejlesztéséhez szükséges módszerekre az élet minden területén szükség van.

VÁLASSZ A TRÉNINGEK KÖZÜL!

Többféle training közül választhatsz: a Tudatos Trader Tréningen elmélyedünk a személyes kereskedési stratégia kialakításának lehetőségeiben.

A Kereskedési Stressz Kezelése Tréningen eszközöket kapsz napi mentális feszültség kezeléséhez.
Ha pedig a tréningen túl szeretnél még többet kihozni magadból, jelentkezz a személyre szabott one-on-one coaching-ra is, ahol csak Veled foglalkozunk, így jóval gyorsabban győzheted le akadályaidat, amelyek gátolnak abban, hogy meghódítsd a tőzsde világát.

Tudatos Trader

Akinek ajánljuk: kereskedőknek, befektetőknek

Tréning célja: Sikeres kereskedéshez szükséges napi teendők pszichológia elemeinek elsajátítása
A tanfolyam során a résztvevők elsajátítják azokat a napi teendőket és mentális hátterüket, ami ahhoz szükséges, hogy az aktuális kereskedési eredményüktől függetlenül helyesen tudjanak cselekedni

error: A tartalom védett!