A piacot nem érdekli, hogy mennyire vagy felkészült, neked mégis ez az érdeked! 

Ahhoz, hogy sikeres kereskedővé válhass és biztonsággal tudd kezelni a bizonytalanságot, nagy hangsúlyt kell fektetned az önfejlesztésre. A Tradermind egy magas szintű átfogó program, ami segít átalakítani a kereskedelmi gondolkodásmódodat és a hozzáállásodat a változó piaci környezethez.

A MEGOLDÁS: TRADERMIND PROGRAM!

A magasabb kereskedői teljesítményhez és a konzisztens profithoz az kell, hogy a kereskedési időd nagy részében a lehető legjobb formádat tudd hozni. Sajátítsd el képzésünk segítségével az alapvető készségeket, melyek a siker kulcsai!

A legtöbb kereskedő hallott már vagy alkalmaz pénzkezelési elveket, működő stratégiákat, de nem kapott arra útmutatást, hogy ezeket hogyan szabja a saját személyiségéhez, életstílusához. A stratégia, a pénzkezelési szabályok és technikák ismerete önmagában kevés, ha ez elég lenne, akkor nagyon sok sikeres kereskedő lenne a piacon. Megmutatjuk mi az a plusz, ami sikeressé tesz téged hosszú távon!

Mi is pontosan a TraderMind Program?

Ez egy csoportos munka, ahol olyan személyekkel lehetsz együtt, akik azonosan gondolkodnak: céljuk a magas szintű teljesítmény, az igazi “trader” hozzáállás és életstílus.

Együtt egy szisztematikus folyamaton keresztül megtanítjuk, hogyan kell szabályozni a negatív érzelmeket a kereskedelemben, fejleszteni az éberség alapvető készségét, és hogyan kell felhasználni ezt a fókuszált állapotot a saját erőforrások fejlesztésére, hogy a következő szintre léphess.

Mit tartalmaz a TraderMind?

• 3×2 napos élő tréninget
• Munkafüzetet, kihívásokat, technikákat és taktikákat

Az elméleti részben tisztázzuk a mentális és kereskedelmi folyamatok összefüggéseit, a gyakorlati részben megtanuljuk integrálni a kereskedelmi tudást a személyiségeddel, az önfejlesztés során pedig megtanuljuk leküzdeni a gátló hiedelmeket és a káros viselkedési sémákat. 

Kiknek ajánljuk a programot?

A TraderMind Program legmegfelelőbb azoknak, akik valóban kiválóságra törekednek a piacon, és hajlandóak időt és energiát fordítani saját fejlődésükre.

Ez a program elsősorban magán és finanszírozott kereskedőknek szól, de ezen felül brókereknek és portfólió menedzsereknek is hasznos lehet. A program szándékosan hosszú a hatékonysága érdekében. Ennek megfelelően kitartást kíván a résztvevők részéről, ami egyébként az önfejlesztési folyamat egyik első lépcsőfoka.

A TraderMind Program
segíteni fog neked az alábbiakban:

•  Felkészíti az elméd a változékony piaci folyamatokra
•  Megtanítja kontrollálni az érzéseidet
•  Javítja a döntéshozatali képességeidet
•  Maximalizálja a profitot

A program 3×2 nap hosszú. Ennek oka, hogy a régóta fennálló, beépített önkorlátozó hiedelmek átalakításához, és ezek megértéséhez időre van szükség. A változások ugyan gyorsan végbe tudnak menni, de a kezdeti időszakban fontos a kontroll ahhoz, hogy a változás hosszú távon is fenntartható legyen.

A programra való jelentkezés előfeltétele egy konzultáció, ahol felmérem a felkészültségi szintedet. Ezen felül  azt is kiderítjük,  hogy megvan-e az összhang köztünk, hogy együtt tudunk-e hosszútávon dolgozni.

Időpont:  2021. október  16-17.,  23-24., 30-31.
Ára: 425.000 Ft 

 

 

TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

Vagy keress direkt módon az alábbi e-mail címen: kate@tradertrainer.hu (24 órán belül válaszolok neked), vagy hívj fel telefonon: +36302575992

error: A tartalom védett!