Tanfolyam leírás

Rövid leírás még a tanfolyamokról

GUARANTEED SUCCESS

Our courses are individually designed by the best professionals in the industry to provide you with high quality content that will empower you with the skills and strategy you need for success.

7.900Ft

Market Maker Method

Ez a videó betekintést abba, hogyan kereskednek a nagy cégek, honnét ismerhetőek fel a nyomaik, hogy mikor lépnek be vagy épp ki a piacról. Lehetséges együtt úszni a cápákkal! Legyél Te is okos kishal!
23.900Ft

Stratégia

Avagy Sniper Tréning. Technika arra, hogy csípj el egy fordulatot és száll be kis kockázattal, minimális ideig ülj draw dawnban. Ez a stratégia más stratégiákkal is összeilleszthető.
Ingyenes

Fundamenthal

Creating bleeding edge while remembering to target the low hanging fruit. Building customer journeys to take this offline. Considering above the fold with a goal to surprise and delight.
124.900Ft

Trader Mindset

A kereskedési környezet sajátosságai lényegesen eltérnek az élet egyéb területétől. Ezért, az élet egyéb területén szükséges készségek , képességek és hozzáállás alkalmazása eredménytelenséghez vezet.
89.900Ft

Trading Life – Trading Business

Haladó kereskedőknek szóló program, akik főállásként gondolnak a kereskedésre. Nem elég jól kereskedni, egy kereskedési üzletet kell felépíteni. Akár a saját portfólió menedzselése a cél, akár valamilyen funded trader program tagja vagy. Ez a tréning segít a saját működő üzleted felépítéséhez.
error: A tartalom védett!