Hozz ki magadból magasabb teljesítményt a tőzsdén

Egyszerű és gyakorlatias teljesítmény pszichológiával alátámasztott mentális stratégiák a kereskedési teljesítmény növelésére
Jelentkezem a tréningreJelentkezem a coachingra.

Rajtad múlik, aratsz -e a tőzsdén.

A nagyobb nyereség érdekében sokan fordulnak a tőzsde világa felé, hogy a mára szinte mikroszkopikus méretű kamatokat kínáló bankbetétek és más, hasonlóan kis mértékű haszonnal kecsegtető befektetési lehetőség helyett kipróbáljanak egy sokkal vonzóbb lehetőséget.

Cégvezetőként vagy vállalkozóként értenek a pénzhez, és elég merészek ahhoz, hogy képesek legyenek kockázatot vállalni – más pedig nem is kell, gondolják.

Valami hiányzik.

Vannak, akik hajlamosak arra gondolni, hogy feladják, mondván, úgy tűnik, a tőzsde mégsem nekik való. Pedig ez egyáltalán nem biztos, mindössze hiányzik valami a képletből, a pénz ismerete mellől. Az emberi tényező.

Hogyan legyek sikeres a tőzsdén?

Aztán valami még sem megy; nem jön a várt nyereség, vagy valahogy mindig épp rosszkor vásárolnak vagy adnak el – mintha sosem lenne szerencséjük.

Bújják a szakkönyveket, az internetet, valamiféle „Szent Grált” keresve, ami azonnal milliomossá teszi őket. Stratégiák pedig vannak bőven, ám ezek sem feltétlenül válnak be.

Segítünk legyőzni saját akadályaidat

E

Mi segítünk neked abban, hogy újragondold és átalakítsd személyes kereskedési stratégiádat, elhagyd helytelen viselkedési mintáidat, és folyamatosan csúcsteljesítményt nyújthass.

E

A tréning és a személyre szabott coaching során hatásos és már számtalanszor bizonyított technikákat alkalmazunk: NLP-t és tranzakcióanalízist.

E

A Neuro-Lingvisztikus Programozás pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere, amely a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, és elsajátíthatóvá tenni bárki számára; a tranzakcióanalízis pedig a megoldóképességet gátló stresszhelyzeteket segít felszámolni.

HOGYAN SEGÍTHETEK?

Balogh Kata vagyok és azért alapítottam a Trader Trainer mentális tőzsdeiskolát, hogy segítsek azoknak a kereskedőknek, akik már rendelkeznek tapasztalattal a tőzsdei kereskedésben és felismerték, hogy úgy tudják javítani az eredményeiket, hogy saját maguk fejlesztésébe is fektetnek energiát.

Az a célom, hogy az ügyfeleim kereskedési teljesítményüket egy magasabb szintre emeljék, hogy fenn tudják tartani a motivációikat, az elköteleződésüket, hogy ki tudják alakítani a kereskedéshez szükséges gondolkodás- és szemlélet módot.

Ha emelni akarsz a szinten, ha többet szeretnél magadból kihozni, akarnod kell a változást, másképp kell gondolkodnod, nyitottnak kell lenned, másképp kell csinálnod azokat a dolgokat, amik eddig nem működtek.

Tapasztalataim

A gyakorlatban, saját korlátaimmal szembesülve fedeztem fel, hogy az eredménytelenség vagy az elakadás oka szinti mindig a mentális felkészületlenség, a hibás meggyőződések, a saját magunk felállította akadályok, a negatív önkép és az alacsony önértékelés. Ha ezeket nem tanuljuk meg felszámolni, lehetünk a legjobb pénzügyi szakemberek, akkor sem fogunk sikert elérni a tőzsdén.

  • Részvénypiac
  • Határidős kereskedés
  • Opció
  • Portfólió építés

Ha készen állsz a változásra itt van pár lehetőség.

E

COACHING

A személyes coaching intenzív és mély munka, ami feltárja a rejtett blokkokat és megadja a személyre szabott eszközöket, amire szükséged van a sikerhez.

E

TRÉNING

2 napos kereskedőkre és befektetőkre szabott gyakorlatias tréningek, azoknak, akik javítani szeretnék a döntéshozatali készségeiken, az érzelmi kontrolljukon.

error: A tartalom védett!